<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Urenregistratie & Planning


Besteed jij veel tijd aan het handmatig registreren en controleren van jouw uren? Zonde van je tijd, toch? Je wilt namelijk zoveel mogelijk tijd besteden aan datgene waar jouw klanten je voor waarderen. Dat betekent geen tijd verliezen aan administratieve taken.

Met onze PSA (Professional Services Automation) software bevindt alles omtrent projectplanning en urenregistratie zich op een plek. Het wordt eenvoudiger om volgens afspraak te leveren doordat alle relevante informatie per project gebundeld is. Collega's voeren gemakkelijk hun uren in, waar je als projectmanager op relatie- en projectniveau inzicht in hebt. Ook kunnen er gemakkelijk rapportages gedraaid worden en is facturatie geïntegreerd met urenregistratie. Zo voorkom je fouten, stroomlijn je de processen en bespaar je veel tijd.

Axians - Exact Teaser 1_02 (no logo)

Overzichtelijke planning en urenregistratie

Dankzij een overzichtelijk planbord maak je een efficiënte planning die geïntegreerd is met de urenregistratie. Vanuit dit planbord kun je medewerkers inplannen op basis van vaardigheden, functie of afdeling. Doordat je inzicht krijgt in beschikbare capaciteit optimaliseer je eenvoudig de bezettingsgraad. Zo weet je te allen tijde dat je het optimale uit je business haalt.

Voor jouw medewerkers ligt het voordeel in de eenvoud van de urenregistratie. Zij kunnen eenvoudig gewerkte uren invoeren in een mobiele app op hun smartphone of tablet, maar ook via de browser applicatie op de laptop of computer. Doordat medewerkers dagelijks gemaakte uren invoeren krijg je automatisch meer inzicht in de voortgang van een project en kun je tijdig ingrijpen wanneer een project uitloopt of extra mankracht vereist.


Voordelen van onze PSA software

PSA-capture-3

Altijd grip

Om je projecten onder controle te houden heb je grip nodig: op de uren, maar ook op de overige aspecten van het project. De ERP Suite biedt ongeëvenaard inzicht waar jij op kunt bouwen. 

PSA capture

Meerdere devices

Vergeten je uren te boeken? Pak je telefoon er even bij en regel het alsnog! Door de geïntegreerde app houd je waar je ook bent je werk up-to-date: op mobiel, tablet of PC.

Axians - Exact Teaser 1_01 (no logo)

Vertrouwde basis

Onze PSA software is gebaseerd op Exact Synergy - het business platform waar meer dan 500.000 gebruikers op vertrouwen. Zo weet je dat het goed zit! 

Ontdek de kracht van integratie
Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan het verrijken van cruciale informatie. Ieder contactmoment, vanuit welke afdeling dit ook plaatsvindt, heeft invloed op de bedrijfsvoering. Wij geloven daarom in de kracht van integratie. Met de Axians ERP Suite kan je écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken. Geen aparte systemen voor sales, finance en services: alles vindt plaats in één omgeving. Complexe koppelingen tussen systemen zijn niet meer aan de orde, dit bespaart je veel tijd- en kosten. Door te werken met een geïntegreerde omgeving heb je altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt en kan je snel en effectief met ze schakelen. Iedereen werkt optimaal samen en dubbel werk wordt voorkomen. Zo ben jij altijd bij en staan medewerkers centraal.

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een software systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot eind. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt? Download het Axians ERP Suite leaflet en laat je inspireren.

Axians_Whitepaper_Trends-bedrijfssoftware-[mockup] - Cropped

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)