<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Cloud Services


Migreren naar de cloud gaat gepaard met veel voordelen voor jouw organisatie. Met de Axians ERP Suite in de cloud weet je zeker dat jouw systeem optimaal beheerd wordt.  

Waar je in het verleden alle software, databases en servers op fysieke locaties had draaien, is werken in de cloud al jaren de norm. Het verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar geeft ook financiële ademruimte doordat er geen hoge initiële investering gedaan hoeft te worden. Daarnaast is de data goed beveiligd en gaat jouw organisatie automatisch mee met de laatste technologische ontwikkelingen.

Echter is de ene leverancier de andere niet. Niet iedere cloud leverancier heeft de specifieke kennis van jouw applicatie in huis. Met als gevolg; ruis op de lijn en langere doorlooptijden van nieuwe software updates. En als er iets mis gaat, ligt het dan aan de cloudleverancier of de softwareleverancier? Met onze Cloud Services zijn deze zorgen passé!

Axians - Exact Teaser 3_02 (no logo)

Werken zonder zorgen

Met als basis Exact Synergy en Globe, is er met de Axians ERP Suite voortgebouwd op een vertrouwde basis. We werken intensief samen met Exact om jou optimaal te voorzien in je behoeften. Doordat de suite is ondergebracht in de cloud, hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van de server. De cloud specialisten bij Exact zorgen voor het systeembeheer, een optimale beveiliging en de dagelijkse back-up. Uiteraard blijf je te allen tijde zelf eigenaar van de data. De beveiliging van jouw gegevens is hierbij prioriteit. Dit wordt gerealiseerd door 24/7 monitoring, een dedicated team van specialisten en enterprise level firewalls. Deze beveiliging is van toepassing op alle facetten van de cloud: het fysieke datacentrum, de dataverbinding én het gegevensbeheer.

Doordat je werkt met de Exact Cloud worden updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd in de Axians ERP Suite. Dit gebeurt ’s nachts of in het weekend op een vooraf aangekondigd moment. Zo ben je niet alleen met je software altijd bij, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving.


Voordelen van de Cloud

Cloud Capture

Altijd online

Je ERP systeem is een cruciaal onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Door je software onder te brengen in de cloud bij een ervaren expert, ben je verzekerd van optimale up-time. 

Axians - Exact Teaser 3_02 (no logo)

Flexibel

Met de Axians ERP Suite in de cloud hoef jij niet te investeren in tal van licenties die je niet nodig hebt. Komt er een medewerker bij of wil je afschalen? Het wordt snel geregeld, zonder poespas.

Cloud Capture 2

Geen zorgen

Jouw bedrijfssoftware moet werken, zo simpel is het. Met ERP in de cloud word je volledig ontzorgd. Overstappen, updaten én uitbreiden regelen wij voor je. 

Ontdek de kracht van integratie
Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan het verrijken van cruciale informatie. Ieder contactmoment, vanuit welke afdeling dit ook plaatsvindt, heeft invloed op de bedrijfsvoering. Wij geloven daarom in de kracht van integratie. Met de Axians ERP Suite kan je écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken. Geen aparte systemen voor sales, finance en services: alles vindt plaats in één omgeving. Complexe koppelingen tussen systemen zijn niet meer aan de orde, dit bespaart je veel tijd- en kosten. Door te werken met een geïntegreerde omgeving heb je altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt en kan je snel en effectief met ze schakelen. Iedereen werkt optimaal samen en dubbel werk wordt voorkomen. Zo ben jij altijd bij en staan medewerkers centraal.

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een software systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot eind. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt? Download het Axians ERP Suite leaflet en laat je inspireren.

Axians_Whitepaper_Trends-bedrijfssoftware-[mockup] - Cropped

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)