<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Altijd en overal je informatie bij de hand dankzij één centrale databron

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een ERP systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot eind. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt?

Met de Axians ERP Suite werk je vanuit één centrale bron. Daarnaast wordt met de verschillende onderdelen van de ERP Suite iedere afdeling en collega voorzien van de informatie en automatisering die voor hen van belang is. Niemand hoeft nog concessies te doen dankzij vernieuwende functionaliteiten en de benodigde flexibiliteit om organisatie specifieke wensen vorm te geven. Informatie is waar en wanneer je wilt beschikbaar, zodat jij altijd op basis van de meest actuele cijfers en informatie beslissingen kunt nemen.

In deze brochure lees je:

  • Hoe de Axians ERP suite jouw organisatie en medewerkers ondersteunt in de dagelijkse praktijk
  • De vijf pijlers van de Axians ERP Suite
Axians_Leaflet_Axians-ERP-Suite-[mockup]

Download brochure