<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Business Portal


Geen doolhof aan informatie en documenten, maar een overzichtelijke weergave met alle informatie die voor jou relevant is. Vergroot de adoptie van je software en het gebruiksgemak met de Axians business portal! Zo maak je het gebruik van een ERP systeem laagdrempelig en eenvoudiger.

Op de business portal wordt een deel van de informatie weergegeven uit het totale ERP systeem. Deze informatie is specifiek toegepast op de gebruiker. Hierdoor is onnodig lang zoeken naar klantinformatie of processen verleden tijd. 

Ook is het mogelijk een portal te delen met mensen buiten je organisatie. Geef ze toegang tot een afgeschermde weergave van de door jou ingestelde informatie. Zo werkt iedereen met de meest actuele informatie en verrijk je samen de databron. 

Geen meeting geselecteerd

Selecteer een bestaande meeting in de zijbalk of maak een nieuwe aan door naar de meetings-tool te gaan

Axians - Exact Teaser 4_01 (no logo)

Informatie delen zonder grip te verliezen

De Axians business portal is een, met een inlog beveiligde, online omgeving van jouw ERP systeem die geraadpleegd kan worden door medewerkers, klanten en/of partners. De portal biedt gepersonaliseerde informatie aan die niet openbaar toegankelijk mag zijn. Denk hierbij aan informatie rondom een project. Je bepaalt zelf gemakkelijk de rechten en rollen van de gebruikers. Zo kun je eenvoudig verschillende data zoals documenten, processen, dashboards en handleidingen delen met verschillende gebruikersgroepen.

Het grote voordeel van een business portal is dat het één toegang tot alle essentiële informatie biedt zonder ruis voor hun functie.

Iets krachtigs

Vertel de lezer meer

De kop en subkop vertellen ons wat je aanbiedt en de formulierkop sluit de deal. Hier kun je uitleggen waarom jouw aanbod zo geweldig is dat je er een formulier voor wilt invullen.

Onthoud:

  • Opsommingen zijn geweldig
  • om voordelen uiteen te zetten en
  • van bezoekers leads te maken.

Voordelen van de Axians business portal

Business Portal capture

Relevante informatie

Dankzij rechten en rollen zie je alleen die informatie die voor jou relevant is. Zo heb je geen ruis en heb je altijd alle essentiële informatie bij de hand.  

Business-Portal-screenshot-v2-(no-logo)

Makkelijk in gebruik

Eindeloos zoeken naar informatie en documenten behoort dankzij het werken met de Axians Business portal tot het verleden. Zo kun jij efficiënter werken.

Axians - Exact Teaser 4_01 (no logo)

Vertrouwde basis

De Axians business portal is onderdeel van de Axians ERP Suite en gebaseerd op Exact Synergy.  Meer dan 500.000 gebruikers vertrouwen op deze software. Zo weet je dat het goed zit! 

Ontdek de kracht van integratie
Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan het verrijken van cruciale informatie. Ieder contactmoment, vanuit welke afdeling dit ook plaatsvindt, heeft invloed op de bedrijfsvoering. Wij geloven daarom in de kracht van integratie. Met de Axians ERP Suite kan je écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken. Geen aparte systemen voor sales, finance en services: alles vindt plaats in één omgeving. Complexe koppelingen tussen systemen zijn niet meer aan de orde, dit bespaart je veel tijd- en kosten. Door te werken met een geïntegreerde omgeving heb je altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt en kan je snel en effectief met ze schakelen. Iedereen werkt optimaal samen en dubbel werk wordt voorkomen. Zo ben jij altijd bij en staan medewerkers centraal.

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een software systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot het einde. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt? Download het Axians ERP Suite leaflet en laat je inspireren.

Axians_Whitepaper_Trends-bedrijfssoftware-[mockup] - Cropped

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)