<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Business App


Mobiele apps zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse maatschappij; zowel privé als zakelijk. Zeker bij bedrijven waarvan de medewerkers vaak op pad zijn, is een app bijna onmisbaar geworden. Het feit dat je overal en wanneer je wilt toegang hebt tot realtime data is een groot voordeel en verhoogt de efficiëntie. Maar hoe vind je die ene app die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen?

Een standaard app van een leverancier voldoet veelal maar aan 80% van je wensen en eisen. En juist die 20% maakt jouw organisatie zo uniek. Bij Axians creëren we gepersonaliseerde business apps, waarmee precies de zaken opgehaald worden uit jouw ERP systeem die voor jou belangrijk zijn. Zo kun jij medewerkers op maat voorzien van de juiste informatie, zonder ruis. 

Axians - Exact Teaser 2_02 (no logo)

Maak jouw ERP mobiel

Jouw ERP systeem is de centrale databron waarin alle informatie samenkomt. Wanneer je deze vanaf iedere locatie benaderbaar wilt maken, is het de kunst om niet alleen informatie op te kunnen halen maar ook de informatie te kunnen verrijken. Met een business app van Axians is alle data realtime beschikbaar in de app. Je kunt vanaf je mobiel wijzigingen doorvoeren op bijvoorbeeld de relatiekaart die dan direct ook op andere devices inzichtelijk is - en vice versa. En dat in een gebruiksvriendelijke interface die on-the-go benaderbaar is!  

Met een business app hebben jouw medewerkers altijd en overal toegang tot de planning, belangrijke data en incidenten. En ook voor externen kunnen we een mobiele weergave inrichten. Wat je wensen ook zijn, wij regelen het voor je. 


Voordelen van de business app

Business App capture

Altijd bij de hand

Een mobiel heb je (bijna) altijd bij je. Als je snel iets moet regelen, is het openklappen van je laptop een stuk meer werk dan even jouw app op je mobiel openen. Dus ook als je onderweg bent!

Axians - Exact  Teaser 2_01 (no logo)

Jouw huisstijl gewaarborgd

Op jouw organisatie mag je trots zijn! De business app is dan ook te personaliseren met o.a. huisstijlkleuren en logo. Daardoor kun je het ook gebruiken voor externe doeleinden. 

Axians - Exact Teaser 2_02 (no logo)

In één klik

Niet eindeloos zoeken in een systeem, maar met één klik op de knop navigeren naar de voor jou interessante informatie. De app wordt aangepast op jouw unieke business processen, zodat het altijd naadloos aansluit bij jouw wensen.

De Business App in de praktijk bij MeeVivenz
MEEVivenz is als gevolg van meerdere fusies en samenwerkingen continu in ontwikkeling. Dat heeft uiteraard impact op medewerkers en hun werkzaamheden. “Er is veel nieuws om te delen door het steeds meer werken op afstand volstond het intranet niet meer”, vertelt Chantal Blaaupot, functioneel en juridisch beheer bij MEEVivenz. “We wilden op een laagdrempelige manier push-berichten sturen die voor medewerkers van belang zijn om hun werk goed te kunnen doen. Aangezien de mobiele telefoon een device is waar alle medewerkers gebruik van maken, was de keuze voor een app snel gemaakt.” Het doel van deze app? Alle medewerkers met elkaar verbinden op een laagdrempelige manier.

“We werkten al met Exact Synergy, maar de helft van onze medewerkers had maar toegang tot dit programma voor eenvoudige tijd- en klantregistraties. Samen met onze IT-partner Axians zochten we naar een slimme, laagdrempelige oplossing. Al snel ontstond het idee om te werken met de business app die speciaal door Axians is ontwikkeld.”

De ontwikkeling van de app had een beperkte impact op onze de bedrijfsvoering. Chantal legt uit: “Je moet zorgen dat de processen in Exact Synergy goed zijn ingericht. Wanneer dit het geval is, kan Axians de processen 1 op 1 vertalen naar de business app. In eerste instantie gebruiken we de app voor het melden van nieuws en het versturen van incidenten en datalekken naar onze medewerkers. Maar de wensen groeien snel.”

Benieuwd wat de business app MeeVivenz oplevert? Lees de volledige referentiecase via onderstaande button!

Axians_Leaflet_Referentie-MEEVivenz-[mockup]

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)