<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Dashboarding


ERP is een gouden bron van data. Alles is verbonden met elkaar, waardoor je diepgaande analyses kunt doen en gedurende vele jaren contacten, projecten en meer verrijkt. Maar hoe maak je alle data centraal inzichtelijk om efficiënt te sturen op je kerncijfers?

Met dashboard tooling die geïntegreerd is met jouw ERP systeem, haal je snel en gemakkelijk de juiste data boven tafel. Hierbij ben je verzekerd van een complete dataset, want iedereen binnen jouw organisatie verrijkt deze informatie in het systeem. Incomplete data en gebrek aan sturing zijn hierdoor passé. 

Dashboarding-ERP-Suite-(no-logo)

Dashboarding en ERP gaan
hand in hand

Binnen de Axians ERP suite maken we gebruik van Microsoft Power BI. Dit is geen onbekende. De tool beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt om in één oogopslag je data te analyseren. 

Door je ERP systeem te koppelen met Microsoft Power BI, wordt de data uit je systeem real-time geüpdatet en zijn analyses en dashboards in Power BI altijd bij. Geen zorgen meer over handmatige imports en foutieve data. De dashboards zijn daarnaast ook direct vanuit je ERP systeem benaderbaar. Zo is alles ondergebracht in één systeem. 


Voordelen van dashboarding binnen de Axians ERP Suite

Dashboarding capture 2

Geïntegreerd

Waarom zou je de zoveelste applicatie moeten openen om cijfers te analyseren? Met dashboarding binnen de ERP Suite hoef je jouw ERP systeem niet de verlaten om je rapportages te raadplegen. 

Axians - Exact Teaser 5_02 (no logo)

Combineer data

Met Microsoft Power BI combineer je moeiteloos informatie uit meerdere processen of applicaties en maak je deze overzichtelijk in één dashboard. 

Dashboarding-ERP-Suite-(no-logo)

Standaard rapportages

Ben je nieuw in de wereld van dashboarding en wil je graag laagdrempelig aan de slag? Wij leveren een aantal rapportages mee bij installatie, zodat jij een kickstart kunt maken.

Ontdek de kracht van integratie
Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan het verrijken van cruciale informatie. Ieder contactmoment, vanuit welke afdeling dit ook plaatsvindt, heeft invloed op de bedrijfsvoering. Wij geloven daarom in de kracht van integratie. Met de Axians ERP Suite kan je écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken. Geen aparte systemen voor sales, finance en services: alles vindt plaats in één omgeving. Complexe koppelingen tussen systemen zijn niet meer aan de orde, dit bespaart je veel tijd- en kosten. Door te werken met een geïntegreerde omgeving heb je altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt en kan je snel en effectief met ze schakelen. Iedereen werkt optimaal samen en dubbel werk wordt voorkomen. Zo ben jij altijd bij en staan medewerkers centraal.

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een software systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot eind. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt? Download het Axians ERP Suite leaflet en laat je inspireren.

Axians_Whitepaper_Trends-bedrijfssoftware-[mockup] - Cropped

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)