<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Altijd Bij met ERP van de toekomst

57% van de zakelijke dienstverleners wordt belemmerd in hun groei door hun ERP systeem. Automatiseer jouw processen en bied medewerkers de tools die ze nodig hebben om met plezier en gemak te werken. 

Zorg dat je altijd bij bent met het ERP van de toekomst

Creeër grip en afstemming met één totaaloplossing

Laat het tekort aan resources niet langer de groei van je organisatie in de weg staan. Het kan anders. Door het automatiseren van de processen ben je minder tijd kwijt aan administratie en hebben medewerkers meer tijd voor wat echt belangrijk is.

In de Axians ERP Suite zit alles wat je nodig is om de groei van je organisatie te realiseren. Grip op het proces van aanvraag tot betaling. Dankzij één totaaloplossing zijn alle processen perfect op elkaar afgestemd en beschik je over één centrale databron. Uiteraard altijd en overal bij de hand.

Dat betekent de boodschap 'Altijd Bij' voor ons: altijd je totaaloplossing bij de hand, maar ook altijd bij met de laatste cijfers en informatie zodat je organisatie klaar is voor de toekomst.


Wat heeft de ERP Suite te bieden?

Of je nu achter je laptop zit of onderweg bent, of je nu volledig de diepte in wilt gaan of alleen je planning en lopende opdrachten wilt zien; de Axians ERP Suite geeft jou de regie. Jij bepaalt wat jij wilt zien. Alles is realtime, gekoppeld waardoor er altijd éen up-to-date databron is. Daarnaast is de software standaard, maar volledig in te richten naar jouw wensen en behoeften. Zo kan je snel up and running zijn. En nog mooier, je kan klein beginnen en daarna verder uitbouwen. Net wat past bij jou organisatie.

De ERP suite bestaat uit de volgende onderdelen:

BS-DB PSA icon ERP Suite

Urenregistratie en planning
Houd grip op je uren en projectplanning met de vergaande PSA functionaliteiten binnen de Axians ERP Suite. 

BS-DB business app icon ERP Suite

Business App
Altijd de juiste informatie bij de hand in één klik, waar je ook bent. Met de Business App van Axians ben jij altijd bij.

BS-DB dashboarding icon ERP Suite

Geïntegreerde dashboarding
In één oogopslag inzicht in al jouw cruciale bedrijfsdata. Maak het waar met onze dashboarding tooling!

BS-DB portal icon ERP Suite

Business Portal
Optimaal gebruiksgemak van jouw ERP systeem voor interne én externe gebruikers met de Business Portal van Axians.

BS-DB cloud icon ERP Suite

Cloud services
Bevind je altijd veilig online met jouw Axians ERP Suite in de Exact Cloud. Eén leverancier voor al jouw ERP benodigdheden met jarenlange expertise in huis.

Ontdek de kracht van integratie

Iedereen binnen een organisatie draagt bij aan het verrijken van cruciale informatie. Ieder contactmoment, vanuit welke afdeling dit ook plaatsvindt, heeft invloed op de bedrijfsvoering. Wij geloven daarom in de kracht van integratie. Met de Axians ERP Suite kan je écht efficiënt, afdeling overstijgend samenwerken. Geen aparte systemen voor sales, finance en services: alles vindt plaats in één omgeving. Complexe koppelingen tussen systemen zijn niet meer aan de orde, dit bespaart je veel tijd- en kosten. Door te werken met een geïntegreerde omgeving heb je altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt en kan je snel en effectief met ze schakelen. Iedereen werkt optimaal samen en dubbel werk wordt voorkomen. Zo ben jij altijd bij en staan medewerkers centraal.

Axians_Whitepaper_Trends-bedrijfssoftware-[mockup] - Cropped

Als organisatie wil je uitblinken in wat je doet. Of dat nu betekent dat je klanten van de beste service voorziet of uitmuntende producten levert. Het succes van jouw organisatie is mede bepalend door de samenwerking binnen én tussen de verschillende interne afdelingen. Een software systeem helpt je hierbij. Het biedt inzicht en grip op je bedrijfsprocessen van begin tot het einde. Maar hoe vind je een systeem dat voor iedereen optimaal werkt? Download het Axians ERP Suite leaflet en laat je inspireren.

Inspiratie

Bedrijfssoftware-trends-whitepaper-visual

Omarm de laatste bedrijfssoftware trends

Hoe laat je strategische trends voor je werken zodat je altijd bij bent? Lees de tips in dit whitepaper.

Man-kijkend-op-mobiel-in-stad

Toekomst bestendig ERP in de praktijk

Aan de hand van drie cases lees je hoe technologie bijdraagt aan het optimaliseren van primaire bedrijfsprocessen.

Vrouw-en-man-vergaderen

Voer discussies over acties, niet over cijfers

Over risico's van werken met Excel en kansen wanneer je grip op cijfers hebt en altijd bij bent.

Al onze processen lopen nu veel eenvoudiger en sneller voor ons én voor de klant. Reserveringen, offertes en beschikbaarheid van locaties zijn allemaal ingeregeld in het ERP systeem. Libéma
Het doel van de business app: iedereen altijd en overal toegang geven tot de planning, agenda en gegevens van collega’s en relaties. Met de app werk je waar én wanneer jij wilt, je hebt hem écht altijd bij de hand. MEE Vivenz
Dankzij het ERP van Axians hebben we veel minder maatwerk. Hierdoor zijn er veel minder problemen bij het updaten van het systeem, wat leidt tot minder testuren en meer efficiency voor beheer. Cendris Customer Contact BV

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat de Axians ERP Suite voor jouw organisatie kan betekenen? Onze experts kijken graag met jou naar de mogelijkheden. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen snel contact met je op. 

Direct even sparren? Dat kan zeker, via e-mail en telefoon.

Marketing.bs.nl@axians.com
T 088 – 597 55 00

shutterstock_751109767-(1)