<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Verzeker jezelf van een gratis ticket voor de 

Synergy Xperience!

5 oktober 2023 | 10.30u - 18.00u | De St@art Apenheul | Apeldoorn

DIRECT INSCHRIJVEN  > 

Vergroot je veerkracht met Exact Synergy

Durf jij anders te kijken? Om jouw bedrijf efficiënter te maken? Sneller. En met meer focus. Ga met ons mee in vogelvlucht!

Met de hulp van Axians biedt jouw Synergy omgeving je toegang tot een nieuw perspectief. Om te verkennen, te scannen én door te vragen. Een 360 graden zicht waarmee je werkelijk alles kunt overzien. Zo verbinden we jouw volledige business. Van projectmanagement tot financiën. En van sales tot techniek. Kies voor de wijsheid van de uil, het zicht van de arend en de efficiëntie van de valk. Presteer optimaal en kies voor veerkracht!

Axians_Synergy_Xperience_logo
Synergy Xperience 17

Een prikkelend programma

Leer vanuit een ander perspectief naar je organisatie te kijken!

Maakt jouw organisatie gebruik van Exact software: Exact Synergy, Exact Globe(+) of Financials? Op 5 oktober vertellen we je hoe je nog meer uit je Exact omgeving kunt halen, mét Exact Synergy.

Wij geloven dat Exact Synergy een musthave is voor iedere organisatie die al Exact gebruikt. Daarom bieden we een interactief event dat volledig draait om Exact Synergy. Een dag vol prikkelende presentaties en inspirerende branche- en klantsessies.

Dat wil je niet missen toch? Schrijf je direct in via de button!

DIRECT INSCHRIJVEN  > 

Keynote 

Inge de Bruijn

De Synergy Xperience sluit af met een ware ‘BANG’! Laat je inspireren door het veerkrachtige verhaal van zwemster Inge de Bruijn. Zij worstelde met motivatie én overkwam dit. Het resultaat? Met maar liefst vier gouden medailles werd – en is ze nog steeds – dé succesvolste Olympisch zwemster van ons land!  

Tijdens haar presentatie staan de thema's motivatie en doorzettingsvermogen centraal. Inge behandelt de omgang met een tekort aan motivatie en geeft handvatten voor het bereiken van jouw top. Ook wanneer je even in een dal zit. Kortom: veerkracht. Dit wil je niet missen!

 


 

 

Inge de Bruijn
Eva Brouwer

Dagvoorzitter

Eva Brouwer 

Voor dit jaar hebben we een ware 'podium-goeroe' kunnen strikken. Niemand anders dan Eva Brouwer gaat ons meevoeren in het programma tijdens de Synergy Xperience.  

Eva Brouwer is bekend bij het grote publiek als spreker, auteur, dagvoorzitter en presentatietrainer met haar eigen 'pak je podium' programma. En vanaf dit najaar dus ook van de Synergy Xperience...

 

 

Terugblik vorig jaar

Veel van onze klanten zijn al vanaf het prille begin van Exact Synergy in 2000 bij ons aan boord. Hun business heeft kunnen excelleren met Synergy als backbone. Maar hoe is dat gegaan? Wat waren ‘bumps on the road’ of - achteraf gezien - briljante mislukkingen? En belangrijker nog.. hoe zetten zij Synergy vandaag de dag in? Wat zijn hun ultieme, gouden Synergy tips?! 
 

Dit en meer kwam aan bod tijdens de Synergy Xperience op 23 juni 2022. We blikken tevreden terug op een interactieve dag vol inspirerende klantsessies en praktische tips & tricks. 

Proef de sfeer in de video van de vorige editie van de Synergy Xperience.

HubSpot Video

Synergy tips & tricks van onze sprekers

"Er is één waarheid voor ons: en die zit in Synergy" Mieke van Berkel | Manager Finance & Control bij Young Perfect
"Dankzij Exact Synergy hebben we meer inzicht en grip op onze processen gekregen" Rick de Graaf | ICT Manager bij Seafood Connection
"Wij hebben ons Order to Cash proces volledig kunnen optimaliseren met een enorme efficiencyslag voor Sales en Finance als resultaat." Simone van den Ijssel | Financial Controller bij NEXUS Nederland
"Met Synergy wordt op een hoger niveau met relaties, contacten en hun eigenschappen omgegaan om ze zo uitstekend te kunnen targetten." Roland van Kortenhof | Manager Operations & ICT

Onze partners op de Synergy Xperience

download-1
Exact
scansys-logo
Any2info_Synergy Xperience
vplan-1024x1024
Evidos-logo