<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

We blikken terug op een fantastische editie van de

Synergy Xperience!

23 juni 2022 | De St@art Apenheul | Apeldoorn

Leuk dat je erbij was!

Veel van onze klanten zijn al vanaf het prille begin van Exact Synergy in 2000 bij ons aan boord. Hun business heeft kunnen excelleren met Synergy als backbone. Maar hoe is dat gegaan? Wat waren ‘bumps on the road’ of - achteraf gezien - briljante mislukkingen? En belangrijker nog.. hoe zetten zij Synergy vandaag de dag in? Wat zijn hun ultieme, gouden Synergy tips?! 
 

Dit en meer kwam aan bod tijdens de Synergy Xperience op 23 juni 2022. We blikken tevreden terug op een interactieve dag vol inspirerende klantsessies en praktische tips & tricks. 

Op deze pagina vind je een sfeerimpressie en de presentaties op een rij!

Axians_Synergy_Xperience_logo

Uitgelicht

Presentaties

Toekomst-Synergy-logo
Plenair
Succesvol met Synergy de toekomst tegemoet

Tijdens de plenaire show gaven we een exclusief kijkje in de innovatiekeuken van Exact. Welke trends en ontwikkelingen signaleren zij en hoe wordt dit vertaald naar Exact Synergy? Denk aan zaken als flexibiliteit, connectiviteit, integratie en gebruikersgemak.


Daarnaast gingen Exact en Axians in dialoog over de evolutie en toekomst van Synergy, met vragen uit het publiek.

Statistieken-logo
Klantsessie
Dankzij geautomatiseerde planning binnen Synergy creëert Young Perfect merkbeleving van het hoogste niveau

Young Perfect is hét bureau voor brand & shopper activatie. Om te kunnen voldoen aan de beste dienstverlening moeten zij kunnen vertrouwen op de data in hun systeem omtrent beschikbaarheid van mensen én materialen. De automatisering van het planningsproces is daarom cruciaal. Voor hen is er één waarheid: en die waarheid zit in Exact Synergy. Tijdens deze sessie vertelde Young Perfect hoe zij Exact Synergy en CCM inzetten om hun business te laten excelleren.

Deze presentatie is niet beschikbaar.

Klantverhalen-logo
Klantsessie
Hoe NEXUS Nederland het Order to Cash proces optimaliseert met oplossingen van Axians

NEXUS Nederland is een gerenommeerde organisatie die software levert voor elektronische patiëntendossiers en informatiesystemen in de zorgsector. Met behulp van Solution Builder Lines, TVM en de contractmodule van Axians hebben zij hun Order to Cash proces volledig kunnen optimaliseren met een enorme efficiencyslag voor Sales en Finance als resultaat. Tijdens deze sessie deelden zij hun ervaringen over de implementatie en de toegevoegde waarde van dit project.

Toekomst-Synergy-logo
Inspiratiesessie
Altijd en overal bij je Synergy data met apps en portalen

Met Exact Synergy heb je een gouden databron in handen waarmee je jouw bedrijfsprocessen optimaliseert. Maar soms loop je tegen beperkingen aan doordat je bepaalde data niet kunt onderbrengen. En hoe zorg je dat je altijd bij die data kunt? Met de apps en portalen van Axians bereik én verrijk je jouw data uit Synergy en andere bronnen, waar je ook bent. Tijdens deze sessie lieten we zien hoe andere organisaties apps en portalen inzetten om hun processen verder te digitaliseren. 

Statistieken-logo
Klantsessie 
Thuiswinkel.org zet in op next level CRM met
Exact Synergy

Thuiswinkel.org zorgt ervoor dat consumenten veilig online kunnen winkelen. Daarnaast ondersteunen ze de leden met een groot e-commerce netwerk om hen succesvol te laten zijn. Goed CRM bedrijven met de leden en andere stakeholders is voor Thuiswinkel.org van cruciaal belang. Met Synergy wordt op een hoger niveau met relaties, contacten en hun eigenschappen omgegaan om ze zo uitstekend te kunnen targetten. Het resultaat: meer rendement uit CRM. 

Klantverhalen-logo
Klantsessie
Hoe Seafood Connection de wereldwijde goederenstroom beheerst met Exact Synergy

Seafood Connection is een wereldwijde speler voor vis- en schaaldieren. Exact Synergy wordt ingezet op verschillende punten in de organisatie zoals containerplanning voor inkomende goederen, CRM en kwaliteitsmanagement. Tijdens de Synergy Xperience vertelden we waarom Seafood juist voor Exact Synergy heeft gekozen om meer inzicht en grip op deze processen te krijgen.

Deze presentatie is niet beschikbaar. 

Toekomst-Synergy-logo
Kennissessie
Laagdrempelig starten met P2P in Exact Synergy

Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen en het gemak van het automatiseren van het inkoopproces. Maar welke mogelijkheden zijn er? En waar begin je? Tijdens deze sessie gaven we een blauwdruk om je P2P proces te automatiseren én vertelden we je welke oplossingen het meest geschikt zijn voor Exact Synergy.

Statistieken-logo
Inspiratiesessie
De verborgen schatten en onmisbare efficiency tools van Exact Synergy

Of je nu een doorgewinterde gebruiker bent of net begonnen met het gebruik van Exact Synergy, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Tijdens deze sessie vertelden je een groot aantal handige tips waardoor je nóg makkelijker met Exact Synergy kunt werken en deed je inspiratie op om meer met het systeem te gaan doen met functionaliteiten die je misschien nog niet kent. 

Klantverhalen-logo
Kennissessie
Maak kennis met de vergaande mogelijkheden van Workspaces 

Een van onze gouden tips: maak optimaal gebruik van je Workspaces in Exact Synergy. Ontzettend handig om op bijvoorbeeld afdelings- of onderwerpsniveau informatie te bundelen op één pagina. Hiermee kun je op een overzichtelijke manier alle documenten, rapportages, linkjes en widgets in je eigen huisstijl vormgeven. Binnen Axians worden Workspaces veelvuldig gebruikt. 

Dagvoorzitter en keynote spreker

Paul Iske - Hoogleraar &
Chief Failure Officer

Als kers op de taart vertelde dagvoorzitter Paul Iske tijdens zijn keynote over Briljante Mislukkingen, hoe je ze signaleert en wat je daarvan kan leren. Want mislukkingen zijn soms nog leerzamer dan succesverhalen! 

Paul Louis Iske is naast Hoogleraar tevens oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Met zijn ervaring bij grote namen als Shell en ABN Amro, begrijpt hij de complexiteit van innovatie en ondernemen als geen ander en wist hij het publiek te boeien tot het einde van de dag. 

Paul Iske

Gouden tips & tricks van onze sprekers

"Er is één waarheid voor ons: en die zit in Synergy" Mieke van Berkel | Manager Finance & Control bij Young Perfect
"Dankzij Exact Synergy hebben we meer inzicht en grip op onze processen gekregen" Rick de Graaf | ICT Manager bij Seafood Connection
"Wij hebben ons Order to Cash proces volledig kunnen optimaliseren met een enorme efficiencyslag voor Sales en Finance als resultaat." Simone van den Ijssel | Financial Controller bij NEXUS Nederland
"Met Synergy wordt op een hoger niveau met relaties, contacten en hun eigenschappen omgegaan om ze zo uitstekend te kunnen targetten." Roland van Kortenhof | Manager Operations & ICT