<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Kom ook naar
de Synergy Xperience!

.. en zorg dat je onze ultieme, gouden Synergy tips - én die van onze relaties - niet mist!
Zo word je nóg succesvoller met Exact Synergy. We zien je graag op 23 juni 2022!

23 juni 2022 | Locatie 'De St@art' Apenheul, Apeldoorn

Ben jij er ook bij?!

Veel van onze klanten zijn al vanaf het prille begin van Exact Synergy in 2000 bij ons aan boord. Hun business heeft kunnen excelleren met Synergy als backbone. Maar hoe is dat gegaan? Wat waren ‘bumps on the road’ of - achteraf gezien - briljante mislukkingen? En belangrijker nog.. hoe zetten zij Synergy vandaag de dag in? Wat zijn hun ultieme, gouden Synergy tips?! We inspireren je graag met hun succesverhalen! Uiteraard komt ook Exact zelf aan het woord. Want wat zien zij aan de horizon?
 

Bezoek de Synergy Xperience op 23 juni 2022
Op 23 juni dompelen we je onder in de wereld van Exact Synergy. Het wordt een interactieve dag vol inspirerende klantsessies en praktische tips & tricks. Met tracks gericht op de zakelijke dienstverlening, handel & logistiek, IT én de publieke sector, bieden we al onze relaties een interessante dag op maat. Wil jij ook nóg succesvoller worden met Synergy? Kom dan langs!

Synergy-Xperience-3

Uitgelicht

Sneak peek van het programma

Toekomst-Synergy-logo
Succesvol met Synergy de toekomst tegemoet

Tijdens de plenaire show geven we je een exclusief kijkje in de innovatiekeuken van Exact. Daarnaast gaan Exact en Axians in dialoog over de evolutie en toekomst van Synergy, waarbij het publiek een stem heeft.

Statistieken-logo
In drie muisklikken sturen op cijfers met Exact Synergy

Wil je snel de juiste data boven tafel hebben, maar weet je niet hoe je dat voor elkaar krijgt? In deze sessie vertelt Director Joop van Lingen je er alles over.

Klantverhalen-logo
Diverse klantverhalen uit verschillende branches!

Niet alleen Axians en Exact staan op het podium, maar ook diverse relaties! Zij delen hun gouden tips voor het optimale gebruik van Synergy, toegespitst op specifieke processen en branches.

Maak kennis met onze dagvoorzitter en keynote spreker

Paul Iske - Hoogleraar &
Chief Failure Officer

Dagvoorzitter Paul Louis Iske is naast Hoogleraar tevens oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Met zijn ervaring bij grote namen als Shell en ABN Amro, begrijpt hij de complexiteit van innovatie en ondernemen als geen ander. Paul opent de dag en begeleidt de openingsdialoog, en ook aan het einde van de dag verwelkomen we hem terug op het podium als keynote speaker!

Paul Iske

Mis het niet!

Dáárom wil je ons event niet missen!

Programma-op-maat-logo

Programma
op maat

Kom je uit de zakelijke dienstverlening, handel & logistiek, IT of publieke sector? We bieden interessante tracks, speciaal gericht op jóuw branche!
 
Tips-logo

Direct
bruikbare tips

De dag kenmerkt zich door inspirerende sessies en praktische tips & tricks consults. Aan het einde van de dag ga je daarom naar huis met direct bruikbare tips & tricks!
 
Vakgenoten-logo

Inspirerende vakgenoten

Synergy of.. synergie?! Samen weten we nóg meer. Laat je daarom inspireren door vakgenoten tijdens de klantsessies en natuurlijk ook tijdens de netwerkborrel.
 

Dít gaan onze sprekers met je delen..

"Er is één waarheid voor ons: en die zit in Synergy" Mieke van Berkel | Manager Finance & Control bij Young Perfect
"Dankzij Exact Synergy hebben we meer inzicht en grip op onze processen gekregen" Rick de Graaf | ICT Manager bij Seafood Connection
"Wij hebben ons Order to Cash proces volledig kunnen optimaliseren met een enorme efficiencyslag voor Sales en Finance als resultaat." Simone van den Ijssel | Financial Controller bij NEXUS Nederland
"Met Synergy wordt op een hoger niveau met relaties, contacten en hun eigenschappen omgegaan om ze zo uitstekend te kunnen targetten." Roland van Kortenhof | Manager Operations & ICT