<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Programma

Bekijk hier alle sessies van de Synergy Xperience

Tijdens de Synergy Xperience haalden Exact gebruikers nieuwe inspiratie op over de mogelijkheden van Exact Synergy. Met o.a. sessies van branchegenoten, tips & tricks sessies door ervaren experts, een blik op de toekomst van Synergy.

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende sessies. Wanneer je verder scrollt, vind je een uitgebreidere beschrijving van iedere sessie. 

Tijdschema_Synergy_Xperience17

Opening: Succesvol met Synergy de toekomst tegemoet
11:00 - 12:00 uur

Tijdens de plenaire show geven we je een exclusief kijkje in de innovatiekeuken van Axians en Exact. Wat zijn de huidige trends en ontwikkelingen in de markt? En hoe vergroot je je veerkracht met Exact Synergy? Denk hierbij aan gebruiksgemak, flexibiliteit, connectiviteit en integratie.  

Eva Brouwer neemt je als dagvoorzitter mee tijdens deze interactieve start van het event! Eén ding weten we zeker, het wordt zeker een Xperience. Mis het niet.  

De volgende sprekers vind je op het podium!

Afbeelding1-1

Eva Brouwer
Spreker - Pak je Podium coach

Voor dit jaar hebben we een ware 'podium-goeroe' kunnen strikken. Niemand anders dan Eva Brouwer gaat ons meevoeren in het programma tijdens de Synergy Xperience.  

Eva Brouwer is bekend bij het grote publiek als spreker, auteur, dagvoorzitter en presentatietrainer met haar eigen 'pak je podium' programma. En vanaf dit najaar dus ook van de Synergy Xperience..

Joop-van-lingen-foto
Jan_vdBovenkamp_Synergy_Xperience4
Photo_Troy-De-Backer_v1
Danny Bonthuis

Joop van Lingen
Business Unit Manager bij Axians

Voorheen als het gezicht van VCD CSS en nu Axians, is Joop al vele jaren een bekende in de wereld van Exact. 

Jan van de Bovenkamp
Business Unit Manager bij Axians

Na een mooie periode in Parijs voor Axians houdt Jan zich nu dagelijks bezig met de Exact wereld. 

Troy de Backer
Global Transformation Lead

Troy houdt zich dagelijkse bezig met innovaties en trends en nieuwe techno-logieën en kan als geen ander hier een mooi verhaal over vertellen.

Danny Bonthuis
Product Line Manager Exact Mid-Market

Binnen Exact is Danny hét aanspreekpunt als het gaat om innovatie en ontwikkelingen op het gebied van Exact Synergy. Hij is verantwoordelijk voor de roadmap en weet met zijn team wat er speelt op de markt.

Onze partners op de Synergy Xperience

download-1
Exact
scansys-logo
Any2info_Synergy Xperience
vplan-1024x1024
Evidos_logo_Synergy_Xperience

Break-out ronde 1:
12:15 - 12:45 uur

Slimstock_logo_Synergy_Xperience

Slimstock gebruikt Exact Synergy als spil in de bedrijfsvoering voor 1.300 klanten wereldwijd.
Jeroen Hertgers - Support Manager
Slimstock 

Het Nederlandse ICT-bedrijf Slimstock ondersteunt wereldwijd organisaties bij voorraadoptimalisatie. Om alle klantprocessen uniform te laten verlopen gebruiken alle vestigingen in Europa, Amerika, Azië en Australië Exact Synergy als CRM applicatie. Dit is inclusief het opstellen van offertes en de orderverwerking, maar ook de facturen worden hierin automatisch aangemaakt en verzonden. Voor de ondersteuning door support wordt Synergy ingezet als ticketsysteem. Jeroen vertelt in deze sessie hoe Slimstock Synergy inzet als bedrijfsbreed systeem voor alle klant-gerelateerde processen. Dit leidt tot een snelle, efficiënte, eenduidige en overzichtelijke bedrijfsvoering.

Axians logo 300x200

Kennissessie: Vernieuwde Synergy user-interface: zorgt voor blije collega's.
Jeroen van der Zande - Management consultant

Klanten verwachten steeds meer. Vanzelfsprekend dat jij ook meer verwacht van je systemen!
Deze dienen intuïtief te zijn, toegespitst op taken van collega's en ook de mogelijkheid te bieden om met weinig kliks alle relevante data te ontsluiten. In deze sessie maak je kennis met de vernieuwde Synergy interface van Axians. Klik minder en gebruik synergy net zo efficiënt als je smartphone. Dat is toch wat je wil?

Axians logo 300x200

Kennissessie: Op déze manier draagt Exact Synergy bij aan Informatiebeveiliging binnen jouw organisatie.
Rob Smit - Security Manager

Wist jij dat Exact Synergy cruciaal is voor informatiebeveiliging bij Axians? En het diezelfde rol voor jouw organisatie kan spelen? Security Officer Rob Smit vertelt over de onmisbare functionaliteiten van Synergy voor veilige informatieverwerking! Hij legt ook de relatie met de Network and Information Security directive (NIS2), gericht op de beheersing van risico’s voor netwerk- en informatiesystemen. Een Europese richtlijn die eind 2024 als Nederlandse wetgeving voor veel organisaties gaat gelden.

Sumatra-logo-2023_Synergy_Xperience

Breng Rust, Overzicht en Inzicht in Exact Synergy met Sumatra FusionXL.
Andre Spreek - Product Manager
Martin de Sain - Partner Succes Manager

Ontdek waarom Sumatra de smeerolie vormt van Exact Synergy: sneller navigeren dankzij slimme filters en previews, beter inzicht dankzij Operational Intelligence en een uitstekende integratie met Exact Globe(+). Sumatra weet als Synergy-fan van het eerste uur exact hoe de krachtenbundeling van Exact Synergy en Sumatra Operational Intelligence leidt tot betere resultaten! Dit is een sessie die je niet wilt missen! 

 

Break-out ronde 2:
13:30 - 14:00 uur

Elpress_Logo_Synergy_Xperience

Zo kan Elpress klantgericht werken met Exact Synergy als backbone voor de serviceorganisatie.
Kaeso de Jager - General Manager
Elpress 

Als machinebouwer heeft Elpress de afgelopen jaren de stap gemaakt richting een servicegerichte organisatie. Exact Synergy speelt daarin een belangrijke rol om service- en klantgericht te werken én daarbij de service monteurs volledige digitaal te ondersteunen. Van planning tot aan de facturatie. Maar ook voor alle processen rondom relatiebeheer, projecten en HRM wordt Exact Synergy gebruikt. Kaeso de Jager: “Het gaat tegenwoordig niet alleen om automatisering binnen de organisatie, maar juist tussen organisaties in de keten.”

NPB_Media_logo_Synergy_Xperience

Ontdek wat veerkracht betekent voor NPB media.
Eric de Lange  - Operationeel directeur - NPB Media

Veerkracht zorgt ervoor dat je alle nodige obstakels overwint. Je blijft erdoor voorop lopen in deze zeer dynamische én veeleisende wereld. Laat je meenemen in het verhaal van NPB – verteld door Eric de Lange – en hoe zij zich telkens veerkrachtig aanpassen aan die steeds veranderende markteisen. Samen met Axians – als aanjager van innovaties en verbeteringen – benut NPB alle kansen optimaal en blijven ze de concurrentie zo altijd een stap voor.

Axians logo 300x200

Kennissessie: Om déze vijf redenen is een ‘move naar de cloud’ een goede zet voor Exact gebruikers!
Peter van Duijnhoven - Manager Services & Cloud

Steeds meer organisaties maken gebruik van clouddiensten. In 2021 gold dat zelfs al voor twee op de drie bedrijven, zo ontdekte het CBS. Een slimme move, vindt Manager Service & Cloud Peter van Duijnhoven. Waarom? Tijdens zijn sessie vertelt Peter over dé vijf redenen waarom Exact gebruikers er goed aan doen te kiezen voor cloud. Zorg dat je het niet mist!

 

Vplan_Synergy Xperience

Behoefte aan grip en overzicht op de planning? Plan je werk uit Synergy eenvoudig met vPlan. 
Michel Kerkdijk - Co-owner vPlan
Jeroen Mensink - Co-owner vPlan

Creëer jij graag een naadloze samenwerking tussen planning en uitvoer in jouw Exact Synergy omgeving? Kies dan voor dé planning software voor jouw bedrijfsprocessen. Kies voor vPlan. Met de software van vPlan beheer je namelijk alles – van taken, orders, werknemers en machines – met gemak en overzicht. Koppel jij vPlan aan jouw Exact Synergy omgeving? Dan ontvang je alle nodige informatie mét voorcalculaties automatisch in jouw planning. Zo behoud je grip op capaciteit, prioriteit en deadlines. Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Volg dan deze sessie!”

Break-out sessie 3:
14:15 - 14:45 uur

Robidus_v5

Bedrijfsbrede inzet van Synergy zorgt bij Robidus voor geoliede bedrijfsvoering
Dave van Geelen - Directeur Robidus

Robidus focust zich op de inzetbaarheid van medewerkers en het arbeidsperspectief van werkend Nederland. Hiervoor is Exact Synergy één van de bedrijfs kritische applicaties en de primaire oplossing voor veel van hun bedrijfsprocessen. De bouwstenen van Axians hebben hierbij een cruciale rol. Daarnaast vertelt Dave waarom zij hebben gekozen voor een CRM portaal on top of Synergy. Hierdoor kunnen sales collega’s beter, sneller en prettiger hun job doen.

Axians logo 300x200

Kennissessie: Zó helpt Robotic Process Automation je naar een nog hoger Synergy happiness niveau.
Geert Gieling - Key-account manager & Robin van den Oudenrijn - Business Consultant

Met Robotic Process Automation automatiseer je handmatige, terugkerende handelingen. Ideaal als deze worden overgenomen door een nieuwe, digitale collega die razendsnel, accuraat én 24/7 beschikbaar is. Het resultaat? Processen verlopen beter, eenvoudiger en meer geïntegreerd. Denk ook aan een hogere gebruikerstevredenheid en méér tijd om de (interne) klant op een betere manier van dienst te zijn. Dit wil je niet missen!"

Axians logo 300x200

10 slimme oplossingen voor Exact Synergy!
Erik de Meijer - Pre Sales Consultant

“Exact Synergy kent standaard ontzettend veel mogelijkheden! Maar soms kan het net nog wat slimmer, beter en makkelijker! Tijdens deze sessie maak je kennis met een aantal slimme toevoegingen waardoor het gebruik van Exact Synergy nóg makkelijker wordt. Laat je inspireren door een aantal praktische (klant) voorbeelden en richt ook jouw processen nog gebruiksvriendelijker in!”

Break-out sessie 4:
15:15 - 15:45 uur

Yource_logo_Synergy_Xperience.png3

Dit zijn de 10 meest succesvolle toepassingen van Synergy in ‘the digital journey’ bij Yource.
Freek Weijtens - Director IT 
Yource

Yource is groot in klantcontact. Met duizenden medewerkers behandelt Yource miljoenen contacten voor grote internationale namen in het bedrijfsleven en bij de overheid. Krijg in 30 minuten een inkijk in hoe Yource processen digitaliseert en automatiseert met Synergy. De top 10 van de meest succesvolle toepassingen passeert de revue tijdens deze reis. Een concreet verhaal over besparen en vergaren. ‘Synergy is the source. We made it Yource.’

Muller_logo_Synergy_Xperience3

Hoe rederij Muller Dordrecht hun ERP-omgeving weer vlot trok en toekomstbestendiger maakt.
Alain Bozuwa - Manager Sales & Projects - Muller Dordrecht

Muller Dordrecht is één van de oudste rederijen in de zeevaartindustrie.
Door groei van de organisatie ontstond er behoefte aan een toekomstbestendig systeem. De inrichting van Exact Globe voldeed niet meer. Door de juiste focus en anders te durven kijken werd er aan de huidige en toekomstige wensen van Muller voldaan. Tijdens deze sessie vertelt Alain hoe Axians en Exact Synergy ervoor zorgen dat zij weer de wind mee hebben.

Axians logo 300x200

Ga mee op vogelvlucht. Werk efficiënter en sneller met de TVM Suite.
Erik de Meijer - Pre Sales Consultant

Wil je met jouw organisatie voor de troepen uitvliegen? Sneller en efficiënter werken met Exact Synergy? Met de TVM Suite zorg je voor optimale proces-automatisering en kun je navigeren in Synergy zoals jij dat wilt. Daarnaast realiseer je eenvoudig real-time koppelingen met andere systemen. Tijdens deze sessie zie je de kracht van de TVM Suite aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Zo vlieg je voor de troepen uit.

Evidos_logo__Synergy_Xperience

Ben jij volledig op de hoogte van digitaal ondertekenen in Exact Synergy?
Marc Doosjen - Sales Executive
Evidos

Volg een verhelderende sessie over hoe de geintegreerde ondertekenoplossing van Signhost, een revolutie teweegbrengt in de manier hoe we omgaan met document workflows. In deze sessie laten wij zien hoe deze functionaliteit naadloze, veilige en juridisch rechtgeldige handtekeningen mogelijk maakt, direct vanuit Exact Synergy, waarvan zowel medewerkers als klanten profiteren. Deze integratie zorgt voor een probleemloos en efficient ondertekenproces binnen alle afdelingen en type documenten. Ontdek hoe de geavanceerde, of gekwalificeerde digitale handtekening binnen Exact Synergy uw team in staat stelt sneller en slimmer te werken.

 

Hoe bereik je vanuit een diep dal weer de top?
16:00 - 17:00 uur

Tijdens de Synergy Xperience gaat Inge de Bruijn je een exclusief inkijkje geven in haar carrière als zwemster. Hoe krabbel je vanuit een diep dal op naar de top? Inge de Bruijn heeft als geen ander veerkracht laten zien in haar zwemcarrière waarin motivatie en doorzettingsvermogen centraal staan. Laat je meevoeren in haar verhaal!

Afbeelding1-3