<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Programma

Bekijk hier alle sessies van de Synergy Xperience

Tijdens de Synergy Xperience haalden Exact gebruikers nieuwe inspiratie op over de mogelijkheden van Exact Synergy. Met o.a. sessies van branchegenoten, tips & tricks sessies door ervaren experts, een blik op de toekomst van Synergy en een blik op briljante mislukkingen en wat we daarvan kunnen leren. 

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende sessies. Wanneer je verder scrollt, vind je een uitgebreidere beschrijving van iedere sessie. 

Synergy-Xperience-programma

Opening: Succesvol met Synergy de toekomst tegemoet
12:30 - 13:15 uur

Tijdens de plenaire show geven we je een exclusief kijkje in de innovatiekeuken van Exact. Welke trends en ontwikkelingen signaleren zij en hoe wordt dit vertaald naar Exact Synergy? Denk aan zaken als flexibiliteit, connectiviteit, integratie en gebruikersgemak die aan bod komen.

Daarnaast gaan Exact en Axians in dialoog over de evolutie en toekomst van Exact Synergy, waarbij het publiek een stem heeft. Laat je verrassen door een interactieve start van het event!

De volgende sprekers vind je op het podium!

Paul-Iske-400x400

Paul Louis Iske
Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing

Dagvoorzitter Paul Louis Iske is naast Hoogleraar tevens oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Met zijn ervaring bij grote namen als Shell en ABN Amro, begrijpt hij de complexiteit van innovatie en ondernemen als geen ander. Paul opent de dag en begeleidt de openingsdialoog, en ook aan het einde van de dag verwelkomen we hem terug op het podium als keynote speaker!

Danny Bonthuis foto

Danny Bonthuis
Senior Commercial Product Manager Exact

Danny weet als geen ander hoe de toekomst van het portfolio van Exact eruit ziet. Hij deelt een tipje van de sluier tijdens deze opening.

Joep Hoeks foto

Joep Hoeks
Chief Product Officer Exact

Als Board Member binnen Exact is Joep Hoeks dé man om de visie van Exact op software en partnerships te delen. 

DIrk-Bok-foto

Dirk Bok
Business Unit Manager bij Axians

Dirk staat aan het roer van het oude Pink Elephant Business Solutions - nu Axians - en deelt zijn visie op het langdurige partnership met Exact en de waarde ervan.

Joop-van-lingen-foto

Joop van Lingen
Business Unit Manager bij Axians

Voorheen als het gezicht van VCD CSS en nu Axians, is Joop al vele jaren een bekende in de wereld van Exact. Hij beantwoordt samen met Joep en Dirk alle vragen omtrent Synergy tijdens hun dialoog.

Break-out ronde 1:
13:30 - 14:00 uur

Young perfect 300x20

Dankzij geautomatiseerde planning binnen Synergy creëert Young Perfect merkbeleving van het hoogste niveau
Anniek Grosfeld - Director Operations
Mieke van Berkel - Manager Finance & Control

Young Perfect is hét bureau voor brand & shopper activatie. Met een team van specialisten creëren ze voor A-merken uit de food-en retailbranche de gaafste concepten op de winkelvloer: merkbeleving op het hoogste niveau. Daarvoor moeten zij kunnen vertrouwen op de data in hun systeem omtrent beschikbaarheid van mensen én materialen. De automatisering van het planningsproces is daarom cruciaal. Voor hen is er één waarheid: en die waarheid zit in Exact Synergy. Tijdens deze sessie vertelt Young Perfect hoe zij Exact Synergy en CCM inzetten om hun business te laten excelleren.

Axians logo 300x200

Altijd en overal bij je Synergy data met apps en portalen
Jeroen van der Zande - Management Consultant
Marcel Verhoeven - Manager Consultancy & Projecten

Met Exact Synergy heb je een gouden databron in handen waarmee je jouw bedrijfsprocessen optimaliseert. Maar soms loop je tegen beperkingen aan doordat je bepaalde data niet kunt onderbrengen. En hoe zorg je dat je altijd bij die data kunt? Met de apps en portalen van Axians bereik én verrijk je jouw data uit Synergy en andere bronnen, waar je ook bent. Tijdens deze sessie leer je hoe andere organisaties apps en portalen inzetten om hun processen verder te digitaliseren. Zo ben jij straks helemaal voorbereid op de toekomst! 

Axians logo 300x200

In drie muisklikken sturen op cijfers met Exact Synergy
Joop van Lingen - Director

Veel organisaties gebruiken Business Intelligence tools om achteraf te kijken naar data. Dat is zonde en zeker niet altijd nodig! Wat veel organisaties niet weten is dat Exact Synergy heel geschikt is om vooruit te kijken, in bijvoorbeeld planningen en sales forecasts. Zo weet je vooraf exact hoe je ervoor staat. Tijdens deze presentatie laat Joop van Lingen je zien hoe hij zelf dagelijks sturing geeft aan de organisatie met behulp van Exact Synergy.

Break-out ronde 2:
14:30 - 15:00 uur

NEXUS Nederland 300x200

Hoe NEXUS Nederland het Order to Cash proces optimaliseert met oplossingen van Axians
Simone van den IJssel - Financial Controller
Frans van Emmerik - Functioneel Applicatiebeheer

NEXUS Nederland is een gerenommeerde organisatie die software levert voor elektronische patiëntendossiers en informatiesystemen in de zorgsector. Met behulp van Solution Builder Lines, TVM en de contractmodule van Axians hebben zij hun Order to Cash proces volledig kunnen optimaliseren met een enorme efficiencyslag voor Sales en Finance als resultaat. Tijdens deze sessie delen zij hun ervaringen over de implementatie en de toegevoegde waarde van dit project.

Thuiswinkel Waarborg logo 300x200

Thuiswinkel.org zet in op next level CRM met
Exact Synergy

Roland van Kortenhof - Manager Operations & ICT

Thuiswinkel.org zorgt ervoor dat consumenten veilig online kunnen winkelen. Daarnaast ondersteunen ze de leden met een groot e-commerce netwerk om hen succesvol te laten zijn. Dit doen ze o.a. met een kennisplatform, onderzoeken, opleidingen en events. Goed CRM bedrijven met de leden en andere stakeholders is voor Thuiswinkel.org van cruciaal belang. Met Synergy wordt op een hoger niveau met relaties, contacten en hun eigenschappen omgegaan om ze zo uitstekend te kunnen targetten. Het resultaat: meer rendement uit CRM. In deze presentatie zie je next level CRM in Exact Synergy en welke elementen Thuiswinkel.org hieraan heeft toegevoegd.

Axians logo 300x200

De verborgen schatten en onmisbare efficiency tools van Exact Synergy
Erik de Meijer - Pre Sales Consultant

Of je nu een doorgewinterde gebruiker bent of net begonnen met het gebruik van Exact Synergy, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Zoek je handige tips die het gebruik van Exact Synergy makkelijker maken? Dan ben je bij deze sessie aan het juiste adres! Tijdens deze sessie vertellen je een groot aantal handige tips waardoor je nóg makkelijker met Exact Synergy kunt werken en doe je inspiratie op om meer met het systeem te gaan doen met functionaliteiten die je misschien nog niet kent. 

Break-out sessie 3:
15:15 - 15:45 uur

Seafood Connection 300x200

Hoe Seafood Connection de wereldwijde goederenstroom beheerst met Exact Synergy
Gary Ritmeester - Synergy Consultant

Seafood Connection is een wereldwijde speler voor vis- en schaaldieren. Exact Synergy wordt ingezet op verschillende punten in de organisatie zoals containerplanning voor inkomende goederen, CRM en kwaliteitsmanagement. Tijdens de Synergy Xperience vertelt Seafood waarom ze juist voor Exact Synergy hebben gekozen om meer inzicht en grip op deze processen te krijgen.

Axians logo 300x200

Maak kennis met de vergaande mogelijkheden van Workspaces in Exact Synergy
Erik de Meijer - Pre Sales Consultant

Een van onze gouden tips: maak optimaal gebruik van je Workspaces in Exact Synergy. Ontzettend handig om op bijvoorbeeld afdelings- of onderwerpsniveau informatie te bundelen op één pagina. Hiermee kun je op een overzichtelijke manier alle documenten, rapportages, linkjes en widgets in je eigen huisstijl vormgeven. Binnen Axians worden Workspaces veelvuldig gebruikt. Tijdens deze sessie laten we aan de hand van verschillende voorbeelden zien hoe jij Workspaces optimaal in kunt zetten binnen jouw organisatie.

Axians logo 300x200

Laagdrempelig starten met P2P in Exact Synergy
Hans Swinkels - Business Development Manager
Robin van den Oudenrijn - Business Consultant

Steeds meer bedrijven ervaren de voordelen en het gemak van het automatiseren van het inkoopproces. Maar welke mogelijkheden zijn er? En waar begin je? Tijdens deze sessie geven we je een blauwdruk om je P2P proces te automatiseren én vertellen we je welke oplossingen het meest geschikt zijn voor Exact Synergy.

Gouden tips vs Briljante Mislukkingen
16:00 - 16:45 uur

De hele dag heeft in het teken gestaan van gouden tips van inhoudelijke experts en verschillende branchegenoten. Tips waar je direct mee aan de slag kan of waar je naartoe werkt richting de toekomst. Maar naast tips valt er nog veel meer te leren, zeker wanneer je verder zoekt dan de typische succesverhalen. Wat kun je bijvoorbeeld leren van die vakgenoot die onderuit ging toen hij z'n product voor het eerst op de markt introduceerde? Paul Iske, Hoogleraar en Chief Failure Officer bij het Instituut voor Briljante Mislukkingen, vertelt je er tijdens zijn keynote meer over. 

Instituut voor briljante mislukkingen