Ontdek het gemak van automatische factuurverwerking en declaratieverwerking in Exact Globe

Online webinar | 20 juni 2023 | 10.00u - 10.45u

ImageCapture van Scan Sys ken je misschien als dé marktleider in gebruiksvriendelijke scan en herken software voor geautomatiseerde factuurverwerking in Exact Globe. Maar wat je nog niet wist is dat steeds meer bedrijven ImageCapture ook gebruiken voor het automatisch verwerken en goedkeuren van onkostendeclaraties. Tijdens dit webinar vertellen Scan Sys en Axians je hoe je kostbare tijd bespaart met ImageCapture voor het automatiseren van je factuurverwerking én declaratieverwerking.

 

Bespaar kostbare tijd op het boeken van je inkoopfacturen

Het boeken, controleren, archiveren en goedkeuren van inkoopfacturen is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Niet alleen is een handmatig verwerkingsproces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijt raken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen. ImageCapture automatiseert het volledige proces van verwerken, matchen, fiatteren en archiveren van inkoopfacturen, verkoopfacturen, verkooporders, pakbonnen, en projectdossiers in Exact Globe. Hiermee bespaar je kostbare tijd en archiefruimte en wordt de foutkans tot een minimum beperkt.

 

Zorg dat je medewerkers eerder uitbetaald krijgen

Met geautomatiseerde declaratieverwerking bespaar je kostbare tijd op het verwerken en controleren van de bonnetjes en het berekenen van declaratiebedragen. Hierdoor worden declaraties eerder verwerkt en uitbetaald aan de medewerkers én heb je altijd actueel inzicht in de uitgaven. Met ImageCapture kun je dit proces volledig automatiseren, direct vanaf het indienen van de declaratie!

 

Steeds meer Exact gebruikers ontdekken de voordelen van automatische factuurverwerking en declaratieverwerking. Ontdek in 45 minuten of deze oplossing ook voor jouw organisatie interessant is!

Dit webinar wordt verzorgd door:

Vincon Estourgie

Vinçon Estourgie
Accountmanager bij Scan Sys

Nick Lentjes profielfoto

Nick Lentjes
Solution advisor bij Axians