Automatiseer je factuurverwerking met Scan Sys

Online webinar | 12 mei 2020 | 11.00u - 12.00u

Bij veel bedrijven en instellingen worden jaarlijks duizenden inkoopfacturen handmatig verwerkt. Dit is een proces dat veel tijd en aandacht vraagt van de medewerkers op de administratie. Facturen worden handmatig geboekt en ter controlering en accordering voorgelegd aan de budgethouders, waarna de facturen verdwijnen in een archief. Niet alleen is dit handmatige proces een tijdrovende bezigheid, het is ook erg foutgevoelig. Facturen kunnen kwijt raken en kostbare archiefruimte wordt in beslag genomen.

ImageCapture for Invoices van Scan Sys is gebruiksvriendelijke scan en herken software voor de geautomatiseerde factuurverwerking in Exact Globe. De software automatiseert het volledige proces van verwerken, matchen, fiatteren en archiveren van uw inkoopfacturen, verkoopfacturen, verkooporders, pakbonnen, en projectdossiers in Exact Globe en Synergy. 

Tijdens dit webinar geven we je binnen een uur een compleet overzicht wat van Scan Sys ImageCapture software in combinatie met Exact. Wil je je inkomende facturenstroom ook slimmer en sneller maken? Schrijf je dan snel in voor dit webinar!

Dit webinar wordt verzorgd door:
Vinçon Estourgie - accountmanager bij Scan Sys &
Rogier Bloemink - solution advisor bij Axians

logo-Scan-Sys