<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

MAESTRO
de ‘IoT orchestrator’

Bij machineleveranciers zijn grote veranderingen aan de gang. Vroeger werd een machine geleverd en daar hield het op, op eventueel enkele reparaties en vervanging na. Tegenwoordig levert men diensten, gebaseerd op kennis uit waardevolle data, waarbij je klant betaalt per gebruik. Deze verschuiving biedt mooie kansen voor jou. 

Met MAESTRO kun je jouw assets slim beheren, monitor je al je machines van afstand en voer je met een druk op de knop updates door. De onderliggende backend draait op een cloudplatform naar keuze en communiceert met verschillende modules om data op te slaan of analyses over de data uit te voeren. Zo kun je voorspellen wanneer onderhoud gepleegd moet worden en de uptime van je machines vergroten. De insteek van MAESTRO is dat jouw klant niet langer betaalt voor de machine die men afneemt, maar op basis van verbruik.

DEMO

Benieuwd wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan nu een demo aan voor ons MAESTRO-platform. In een uur tijd maak je samen met onze product owner Marc Heusdens kennis met het platform, dashboard en de functionaliteiten. Ook neem ik je mee in de toepasbaarheid voor verschillende disciplines binnen jouw organisatie zoals sales, IT, techniek en management. Maar ook voor de keten eromheen, denk hierbij aan eindklanten, leveranciers en onderhoudsbedrijven.

New call-to-action

ENTRY

Benieuwd naar Axians MAESTRO? Met MAESTRO ENTRY bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelig manier kennis te maken met het platform:

New call-to-action
MAESTRO leaflet

Met MAESTRO haal je het meest uit je machines

New call-to-action
Fri-Jado leaflet

De mogelijkheden van IoT in de praktijk gebracht

New call-to-action
Connected Worlds leaflet
Flexibel IoT-platform bij Connected Worlds verbetert leefomgeving in Nederlandse steden 
New call-to-action
schuin-1
Van awareness tot succesvolle IoT diensten
New call-to-action
1,5 meter leaflet SafeZone
Maximaal alert op 1,5 meter met SafeZone
 
New call-to-action

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Marc Heusden

M: +31 6 520032 62
marc.heusdens@axians.com

Carlijn Donders

M: +31 6 257345 80
carlijn.donders@axians.com 

Raymond Janssen

M: +31 6 229463 15
raymond.janssen@axians.com

Contact

Follow us on Facebook

 

follow us on Facebook