Ga je mee op reis naar Mendix World 2021?

Op 7 september aanstaande start Mendix World 2021, een driedaagse virtuele conferentie dat bekend staat als het grootste en meest prestigieuze jaarlijkse low-code evenement van de wereld.

Als trotse Mendix partner is Axians wederom betrokken bij dit evenement. Graag delen wij onze kennis met jou over Mendix, de nieuwste features, technieken en strategieën.

Stel je persoonlijke  programma op met Axians
Met meer dan 85 break-out sessies is het aanbod gigantisch groot en divers dit jaar. Daarom stelt het AppVenture-team van Axians zich graag beschikbaar als jouw persoonlijke reisgids voor Mendix World. We bespreken voorafgaand jouw behoeften en business wensen en stellen samen een passend en persoonlijke programma op, zodat jij de meeste waarde uit Mendix World haalt. Na de sessies zijn wij altijd beschikbaar om dieper in te gaan op de kennis uit de gevolgde sessies en van gedachte te wisselen over eventuele nieuwe perspectieven.

Ga jij met ons mee op reis naar Mendix World 2021?
Meld je dan nu aan via het formulier op deze pagina en wij nemen contact met je op.  Benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen op het gebied van applicatie ontwikkeling? Check onze AppVenture website. 

Inschrijven voor Mendix World 2021
Nog niet ingeschreven voor Mendix World 2021? Dat kan via deze link.