Kids Analytics voor een datagedreven kindercentrum

Als kindercentrum bied je kinderen een veilige en fijne plek. En geef je ouders en verzorgers de geruststelling dat hun kroost bij jullie op de juiste plek is. Een mooie taak. Uitdagend ook. Want het vraagt om inzicht in alle facetten van je bedrijfsvoering: Kind & Planning, Finance, HR en Marketing & Commercie. En hoe die op elkaar inwerken. Je wilt op elk moment actueel inzicht. Bijvoorbeeld in de capaciteit- en bezettingsgraad. Of in de gerealiseerde omzet, personeelskosten en de begroting. Ook wil je tijdig actie ondernemen als de instroom van kinderen achterloopt ten opzichte van de uitstroom en doorstroom.

Sturingsinformatie moet betrouwbaar zijn én je wilt er concreet iets mee kunnen. Dat is best een uitdaging: het verzamelen, ordenen en inzichtelijk maken van informatie. Dit komt omdat data vaak is opgeslagen op allerlei plekken binnen de organisatie en in tools zoals Flexkids, Jaamo, KidsVision, LRK, etc. Maar sturingsinformatie is wel nodig om jouw klantcentrum optimaal te runnen. Want op basis van Data & Analytics optimaliseer je bedrijfsprocessen pas écht.

Van analyse naar actie en resultaat 

Met Kids Analytics maakt Axians datagedreven werken eenvoudig toegankelijk voor alle kindercentra. Zonder dat je hiervoor een langdurig en kostbaar Business Intelligence project hoeft op te zetten. De slimme BI tool zet de juiste sturingsinformatie om in heldere rapportages en dashboards. Zodat je snel een betrouwbaar en actueel inzicht krijgt in de belangrijkste processen van je bedrijfsvoering. Zo houd je grip en weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Benieuwd naar Kids Analytics en de functionaliteiten? Download de leaflet voor meer informatie.