De toegevoegde waarde van finance professionals in de
transitie naar een datagedreven organisatie

Plannen en forecasten ontwikkelt zich  naar een coninu proces waarin data analytics en Artificial Intelligence  een steeds grotere rol zullen spelen. De huidige - veelal Excel gedreven - oplossingen bieden hierin vaak omvoldoende ondersteuning. 

Veel finance professionals, controllers en CFO's besteden wel 80% van hun kostbare tijd aan de Excel carrousel. Terwijl ze zich veel liever focussen op hun adviesfunctie.

In deze whitepaper laten we je zien hoe het hele P&C proces veel sneller en efficiënter kan worden uitgevoerd.

Hierbij maken we gebruik van Jedox, een ideale combinatie van data analytics, Artificial Intelligence en Enterprise Performance Management. Zodat je als finance professional echt impact kunt maken als business partner!

In de whitepaper nemen we je mee in:

  • De bottlenecks in het verbeteren van bedrijfsprocessen, waaronder het omslachtige planningsproces en het lastig kunnen combineren van financiële en operationele gegevens.
  • Het belang van een op finance gebaseerde performance management strategie die efficiëntere workflows en planning over verschillende domeinen faciliteert.
  • De beste manieren om zeker te zijn van rendement op een investering in een oplossing voor performance management.
  • De rol van opkomende technologieën zoals Artificial Intelligence en Machine Learning die helpen bij het analyseren van data en het maken van voorspellingen.

In deze whitepaper komen ook verschillende voorbeelden  aan bod van organisaties die dankzij Jedox veel efficiënter plannen, kosten reduceren en aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren. Laat je inspireren!

 

Afbeelding 3 Jedox whitepapers