Snel aan de slag met Azure Red Hat OpenShift

Red Hat OpenShift is een Enterprise-oplossing om het installeren en beheren van een container-platform efficiënter te maken. Het biedt een dashboard om gemakkelijk containers aan te maken, te monitoren en te beheren. Daarnaast krijg je toegang tot aanvullende tools: bijvoorbeeld om te loggen en health checks te doen.

Azure Red Hat OpenShift (ARO) combineert OpenShift met Azure, Microsoft's ontwikkelplatform voor cloudapplicaties. ARO vereenvoudigt het installatie- en configuratieproces van OpenShift. Het wordt een managed omgeving. Daardoor kan de focus verder verlegd worden naar het ontwikkelen en beheren van applicaties.

Deze praktische gids is bedoeld voor softwareontwikkelaars en andere geïnteresseerden die in een DevOps-omgeving werken. We beschrijven de voordelen van ARO ten opzichte van een self-managed Red Hat OpenShiftoplossing. Daarnaast gaan we in op de licentiestructuur, de installatieprocedure en de werking van deze oplossing: bijvoorbeeld met betrekking tot upgrades.

In deze praktische gids ontdek je meer over:mockup-gids

  • De voordelen van ARO: tegen lage kosten snel up-and-running
  • De licentiestructuur van ARO: wat is het voordeligst?
  • De installatie van ARO: waar moet je op letten?
  • De werking van ARO: logging, schaalbaarheid en upgrades

Ontdek alles wat je als softwareontwikkelaar moet weten over ARO in deze praktische gids! Ontvang de gids gratis in je mailbox door het formulier rechts in te vullen!

 

 

< Terug naar kennisbank