Wat lees je in dit gratis e-book?

Axians_E-Book_Finance-professional-van-morgen-rijksoverheid

Dienstverlenend aan de Nederlandse burger of juist aan het bedrijfsleven, afhankelijk van subsidies of verantwoording verschuldigd aan aandeelhouders, zonder winstoogmerk of juist met. De publieke en private sector zijn op een aantal punten elkaars tegenpolen. Hoewel beide sectoren ieder hun eigen uitdagingen hebben, zijn er echter ook duidelijke overeenkomsten te herkennen! 

In dit e-book vind je een overzicht van vier interviews met Finance Professionals uit de publieke en private sector, namelijk:

  • Paul Vieyra, Concerncontroller bij ICTU
  • Edward Burgers, Head of Global Procurement bij Exact
  • Jan de Kievit, Teamleider Financiën bij Sociaal Cultureel Planbureau
  • Marcel Arends, Interim Finance Professional

De geïnterviewden deelden niet alleen hun visie op het vak, maar gaven ook hun kijk op de trends en uitdagingen waarmee de financial van morgen te maken heeft. Ook kwam de rol van goede tooling naar voren. Iets dat steeds belangrijker wordt, want hoewel financials uit de publieke sector zich uiteraard in een ander speelveld bevinden dan financials in de private sector, bleek er een collectieve verwachting te bestaan dat de finance professional van morgen méér affiniteit heeft met ICT en data.

Meer lezen? Vul hiernaast jouw gegevens in om het e-book te downloaden. >>