<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1754604&amp;fmt=gif">

Webinar:
Hoe gaat jouw organisatie om met Data protection?

In de eerste 6 maanden van 2019 zijn al 11.906 datalekken gemeld! Er zijn al 774 miljoen e-mailadressen gelekt. De verwachting is dat het aantal datalekken met 14% stijgt ten opzichte van 2018. Een van de grootste security risico's is het ontstaan van een datalek. En dat zit soms in een klein hoekje. Het verlies van een mobiele telefoon, een klik op een link in een phishing mail, een e-mail aan nét dat verkeerde e-mailadres. Hoe kunnen jouw medewerkers helpen om dit te voorkomen?

Luuk Ros vertelt tijdens dit webinar over hoe je bijvoorbeeld documenten kunt beveiligen met  Azure Information Protection (AIP) . Met een plug-in kunnen medewerkers zelf classificaties toekennen aan hun documenten. Maar het gaat nog veel verder: het is ook mogelijk om aan te geven dat een document wel geopend mag worden, maar dat het niet mogelijk is om het door te mailen, printen of zelfs om ‘knip en plak’ te gebruiken.

Vul hiernaast jouw gegevens in om het webinar te bekijken. 

Luuk RosLuuk Ros - Consultant bij Axians