Kids Analytics voor datagedreven kindercentra

Het verzamelen, ordenen en inzichtelijk maken van informatie is vaak een uitdaging. Data bevindt zich op allerlei plekken binnen de organisatie en in diverse systemen zoals Jaamo, KidsVision, LRK, AFAS, etc. Het kost veel tijd om sturingsinformatie te krijgen die betrouwbaar is én waar je concreet iets mee kunt.  Maar sturingsinformatie is wel nodig om jouw klantcentrum optimaal te runnen. Want op basis van Data & Analytics optimaliseer je bedrijfsprocessen pas écht.

Van analyse naar actie en resultaat 

Met Kids Analytics maakt Axians datagedreven werken eenvoudig toegankelijk voor alle kindercentra. De slimme BI tool zet de juiste sturingsinformatie om in heldere rapportages en dashboards voor de verschillende gebruikers binnen de organisatie: van Planners tot de Finance manager en van Locatiemanagers tot de HR manager. Zodat zij snel een betrouwbaar en actueel inzicht krijgen in hun processen, grip houden en de juiste keuzes maken.

Schrijf je in voor de online demo!

Op 10 juni a.s. om 10.00 uur organiseren wij een online demo van Kids Analytics. In één uur nemen wij jou mee in het proces, de functionaliteiten en de rapportages & dashboards van de slimme BI-tool. Ook delen andere kindercentra hun ervaringen met Kids Analytics. Ben jij erbij? Schrijf je dan snel in.