Azure Synapse - één omgeving voor Data & Analytics

Om met data aan de slag te gaan, heb je een werkplaats nodig. Azure Synapse van Microsoft is zo'n werkplaats waarin elke data-uitdaging kan worden opgepakt. In Azure Synapse komen een aantal geëvolueerde Microsoft producten samen tot één solide fundament om alle moderne datastromen te temmen; ongeacht volume, snelheid, vorm of complexiteit. In een handomdraai is je data geschikt voor toepassing in Business Intelligence en Data Science. 

Een thuis voor alle disciplines

Tegelijkertijd biedt Azure Synapse alle gereedschappen die de verschillende disciplines binnen Data & Analytics nodig hebben. De data engineer, data scientist of business analist; allemaal doen ze hun eigen 'ding' in dezelfde omgeving, ieder met hun eigen voorkeurstaal terwijl ze dezelfde data verwerken. Kruisbestuiving en synergie ontstaan vanzelf wanneer er met gemak en plezier samenwerkt wordt. 

Van klein tot groot - Azure Synapse is er voor iedereen 

Een grote misvatting rondom Azure Synapse is dat het alleen voor grote organisaties is weggelegd. Door de prijsstelling en schaalbaarheid is het juist ook uitstekend te gebruiken in kleinere omgevingen of binnen organisaties die hun eerste stappen zetten binnen Data & Analytics. Maar ook voor bedrijven die een overgang naar de cloud willen maken, is Azure Synapse het overwegen waard. En natuurlijk inderdaad ook voor de grotere organisaties die 'volwassener' zijn op het gebied van Data & Analytics. Kortom, Azure Synapse werkt voor iedereen. 

Jouw organisatie (meer) datagedreven maken? Ontdek op welke manier Azure Synapse je hierbij ondersteunt. 

Bij de meeste organisaties staat 'datagedreven werken' hoog op de strategische agenda. Maar hoe kom je nu van strategie tot invulling? Met welke uitdagingen moet je rekening houden? Op welk moment moet je welke stappen zetten? En op welke manier kan Azure Synapse hierbij ondersteunen? Op deze en andere vragen geeft het whitepaper antwoord.

Nieuwe call-to-action

 

Arno Hordijk is Business Development Manager bij Axians. Hij helpt organisaties beheersbare stappen te zetten in hun reis naar datagedrevenheid en biedt begeleiding in de veranderingen die deze reis met zich meebrengt. Zijn motto?  'Durf te dromen, denk groot, begin klein, maar vergeet vooral niet te beginnen'. 

Heb je een vraag of een opmerking? Neem dan contact op via arno.hordijk@axians.com 

MicrosoftTeams-image (31)