Data Science met Azure Machine Learning 

We hoeven niet uitgebreid uit te leggen waarom data-intensieve bedrijven zoals Google, Facebook en Amazon het zo goed doen. Slim omgaan met data biedt organisaties de handvatten om succesvol te zijn en te blijven. Data Science wordt daarom een steeds belangrijkere expertise voor organisaties. 

Data Science is géén kunstje 

Data Science is een praktische wetenschap die je helpt betere beslissingen te nemen. De toepasbaarheid ervan is heel uitgebreid. Dit maakt het interessant voor alle sectoren en bedrijven waar data in grote hoeveelheden aanwezig is. Een grote valkuil is dat Data Science gezien wordt als een los 'iets' waar je iets 'leuks' mee kan doen. Het is géén kunstje. Het doelbewust inzetten van Data Science lost concrete problemen en vraagstukken voor jouw organisatie op.

Hoe te beginnen met Data Science?

Het succesvol toepassen van Data Science kan alleen als je het structureel goed oppakt en inricht. Heb niet als uitgangspunt dat je 'iets' met Data Science wilt doen. Want dan onderschat je de kracht van Data Science. Hoe dan wel? Bekijk de vodcast voor onze adviezen om te starten met Data Science.

Azure Machine Learning (AML)

Technologie is een bepalende factor in het effectief inzetten van Data Science. Inzichten moeten namelijk vertaald worden voor de eindgebruikers om de waarde uit data structureel en organisatiebreed te kunnen benutten. Azure Machine Learning van Microsoft versnelt en reduceert de complexiteit van het operationaliseren van Data Science en stimuleert een goede samenwerking met alle betrokkenen. In een veilige en flexibele omgeving biedt het platform data scientisten, ontwikkelaars maar ook business analisten, een breed scala aan functionaliteiten en tools om zo eenvoudig mogelijk Data Science modellen te bouwen, exploreren en implementeren. 

Heb jij een organisatievraagstuk en wil je weten hoe dat Data Science een rol kan spelen in de oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op, we sparren er graag over met je.