Het succes van samenwerken zit niet in de middelen die we als IT-afdeling aanreiken, maar in de mate van adoptie en gebruikerservaring.

Sluit de tool niet aan op de behoefte, of is de oplossing te complex gaat men zelf op zoek naar andere manieren om het werk te kunnen doen. Vaak is het onwetendheid of de weerstand tot verandering die het succes in de weg staan. 

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan die ons helpt die juiste vragen te stellen. Deze delen wij graag met jou.

Tijdens een adoptie consult nemen we jullie pijnpunten, wensen en behoeften — vanuit IT en business perspectief — onder de loep:

  • Hoe werken jullie nu samen?
  • Hoe zouden jullie idealiter willen samenwerken?
  • Hoe stel je de juiste vragen en krijg je medewerkers aan boord?


Op basis van het adoptie consult formuleren wij een maatwerk advies voor hoe je vorm geeft aan een structurele collaboration oplossing die waarde toevoegt voor het individu. Dat is de sleutel tot succes: de mensen bepalen immers de mate van succes, niet de technologie!

Vraag het adoptie consult aan en zet de eerste stap naar een structurele, succesvolle manier van samenwerken binnen jouw organisatie.