Tijdregistratie: mobiel, foutloos en snel met ActDigital

ActDigital on Time Control

In veel situaties is het nodig of gewenst om tijden te registreren. Bijvoorbeeld als er onderhoud wordt gepleegd aan een machine of bij bewerkingstijden van (productie)orders. Veelal gebeurt dit door een papieren werkbon of formulier in te vullen. Vervolgens wordt de data handmatig overgenomen in een systeem.

Deze handelingen vergen veel tijd van medewerkers en zijn foutgevoelig. Data is bovendien niet direct - realtime - beschikbaar in de organisatie voor vervolgactiviteiten zoals analyse en facturering.

Data direct bij het 'ontstaan' benutten
Je zou eigenlijk snel over goede data willen beschikken. De data worden immers gebruikt om de factuur snel te versturen of om bijvoorbeeld de planning te optimaliseren. Met ActDigital on Time Control kun je deze waardevolle data direct gebruiken zodra die ‘ontstaan’. 

 

De voordelen van ActDigital voor tijdregistratie 

☑️ Altijd en overal tijden mobiel kunnen registreren

☑️ Data zijn direct beschikbaar voor realtime communicatie met backoffice én klanten

☑️ Snel informatie beschikbaar voor analyse, nacalculatie en facturatie

☑️ Vermindert het gebruik van papier aanzienlijk!

Wil je ook je tijdregistratie digitaliseren via een mobiele oplossing? Ontdek wat ActDigital voor jou kan betekenen. In een half uur tijd geven we je inzicht in de mogelijkheden van deze unieke oplossing in combinatie met Exact. Vul je gegevens in; we plannen graag een live demo met je!