Altijd de juiste informatie op de werkvloer

ActDigital voor Shop Floor Control

Daar waar met papieren werkorders wordt gewerkt, worden fouten gemaakt. Papieren kunnen zoek raken of bevatten foutieve of incomplete informatie. Vaak is het ook zo dat werkorders tijdens het (productie)proces kunnen wijzigen. Hoe communiceer je dit tijdig?

Sneller & efficiënter met ActDigital
Door de informatie realtime en digitaal naar de werkvloer te brengen, voorkom je dat jij en je medewerkers naar antwoorden moeten zoeken. Met ActDigital voor Shop Floor Control  verzamel je de gewenste data snel en efficiënt vanuit verschillende bronnen en communiceer je deze realtime met medewerkers, backoffice en machines. 

ActDigital is een mobiele oplossing en daarom te gebruiken op ieder gewenst device. Medewerkers kunnen hun werkzaamheden heel eenvoudig registreren via een smartphone, tablet of een scherm op de werkvloer. Zo heb je direct inzicht in de voortgang van een werkorder én in de werkelijke kosten.

 

 

De voordelen van ActDigital on Shop Floor Control

☑️ Data zijn direct beschikbaar voor realtime communicatie met medewerkers én machines

☑️ Digitaal verzamelen en vastleggen van data en combineren vanuit verschillende databronnen

☑️ Mogelijkheden om extra data toe te voegen aan de handeling zoals foto’s, handtekeningen, spraakinvoer, tekst, etc.

☑️ Geen papieren handelingen meer of papieren die zoek raken

Voorkom fouten door je werkprocessen te digitaliseren en ontdek wat ActDigital voor jou kan betekenen. In een half uur tijd geven we je inzicht in de mogelijkheden van deze unieke oplossing in combinatie met Exact. Vul je gegevens in we plannen graag een live demo met je!