Digitaliseer instructies op de werkvloer

ActDigital on Instructions

Toenemende eisen en regelgeving zorgen ervoor dat productieprocessen steeds complexer worden. Om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden en de volgorde van bewerking in het proces te voorkomen, is het van belang dat instructies duidelijk en vindbaar zijn.  Papieren werktekeningen en instructies kunnen zoek raken of bevatten soms foutieve of incomplete informatie. Hoe voorkom je dit? 

Altijd actuele informatie - digitaal - beschikbaar
Door de informatie en instructies real-time en digitaal naar de werkvloer te brengen, voorkom je onduidelijkheid op de werkvloer en fouten in het proces. Met ActDigital on Instructions  hebben medewerkers altijd actuele informatie beschikbaar - zoals instructies, views en meldingen - die is afgestemd op de specifieke bewerking of order waaraan wordt gewerkt.  Via ieder gewenst device: smartphone, tablet of een scherm op de werkvloer. 

 

De voordelen van ActDigital on Instructions

☑️ Altijd actuele informatie en instructies beschikbaar voor medewerkers op de werkvloer

☑️ Je kunt data uit verschillende databronnen combineren en digitaal beschikbaar stellen

☑️ Medewerkers ontvangen digitaal instructies, views en meldingen tijdens het proces

☑️ Nooit meer rondslingerende papieren en handmatige invoer van data

Voorkom fouten door je werkprocessen te digitaliseren en ontdek wat ActDigital voor jou kan betekenen. In een half uur tijd geven we je inzicht in de mogelijkheden van deze unieke oplossing in combinatie met Exact. Vul je gegevens in we plannen graag een live demo met je!