Digitaliseer en versnel het proces rondom certificeringen en inspecties

ActDigital on Inspections

Bedrijven die inspecties & metingen uitvoeren en certificeren, gebruiken papieren formulieren. Dit betekent dat de vastgelegde registraties niet direct worden ingevoerd in het centrale systeem. Hier valt nog een flinke efficiencyslag te maken, namelijk door het automatiseren en digitaliseren van het totale proces!

Steeds meer bedrijven kiezen voor digitale formulieren!
Met ActDigital on Inspections kunnen registraties zoals meetwaardes en checks per activiteit of opdracht digitaal worden vastgelegd. Deze gegevens worden live geregistreerd en zijn daardoor realtime beschikbaar in het centrale ERP of CRM systeem, zoals Exact Synergy. Rapporten voor certificeringen en inspecties kunnen door een medewerker op locatie worden ingevuld - via welk device dan ook - en direct doorgestuurd naar de back-office voor de afhandeling en facturatie.  Steeds meer organisaties kiezen hier voor!

Case E.C.O. Inspections

Service en onderhoud 03

“Door het werken via een app met ActDigital hebben we een enorme efficiencyslag gemaakt. Zodra de meetwaardes binnen zijn, zit een minuut later het inspectierapport in de mailbox van de medewerker. Dit levert een grote tijdbesparing op. Voorheen waren medewerkers vier dagen onderweg en hadden ze één dag nodig om te rapporteren. Nu zijn ze 9,5 dag onderweg en zijn ze nog maar een 0,5 dag aan het rapporteren.”

De voordelen van ActDigital voor certificeringen en inspecties

☑️ Waardevolle data voor back-office én klanten dankzij realtime registraties

☑️ Versnellen van het proces van rapportage tot facturatie

☑️ Nooit meer rondslingerende papieren en handmatige invoer van data

☑️ Enorme tijdbesparing voor medewerkers!

Is jouw proces rondom certificeringen en inspecties tijdrovend? In een half uur tijd geven we je inzicht in de mogelijkheden van ActDigital voor certificerende en inspecterende bedrijven, in combinatie met Exact. Vul je gegevens in; we plannen graag een live demo met je!